AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten balık tutmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden balık tutmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yaşama isteğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşen birini kurtarmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, tüm düzenin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir