AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşeni tutmak

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten balık tutmak uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden balık tutmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabanın yüksekten düştüğünü görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşüp kalkmak maddi anlamda zayıflayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir