AnaSayfa / Genel / Kahve falında el falına bakıldığını görmek

Kahve falında el falına bakıldığını görmek

Kahve falında el falına bakıldığını görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet eder.

Kahve falında el falına bakıldığını gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken şeyleri daha fazla görmezden gelemeyebilirsiniz.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında falına bakıldığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında fala bakıldığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında falına bakılmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında fal bakıldığını görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kahve falı bakıldığını görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir