AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kazancın daha da arttırılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak sorunların üzüntülere neden olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında baş aşağı uçmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında aşağı uçmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir