AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan aşağı uçmak

Kahve falında dağdan aşağı uçmak

Kahve falında dağdan aşağı uçmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kazancının sürekli artacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, saygınlığının da artacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş aşağı uçmak kendisini çaresiz hissedeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kişinin kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir