AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşağı uçmak

Kahve falında aşağı uçmak

Kahve falında aşağı uçmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, dinini yaşayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalettir.

Kahve falında aşağı uçmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşağı uçmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında baş aşağı uçmak kısmetin bollaşacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak ticarete atılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir