AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş aşağı uçmak

Kahve falında baş aşağı uçmak

Kahve falında baş aşağı uçmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş aşağı uçmak gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Kahve falında baş aşağı uçmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına işarettir.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında aşağı uçmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak kendi kabuğuna çekileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak haybeye para ve zaman harcayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir