AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşağıya doğru uçmak

Kahve falında aşağıya doğru uçmak

Kahve falında aşağıya doğru uçmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kalbini kıracağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşağı doğru kaymak ekonomik olarak zayıflayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aya doğru uçmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında göğe doğru uçmak kötü halinden eser kalmayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında güneşe doğru uçmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında yıldızlara doğru uçmak şansızlığın kırılacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir