AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek sağlıklı bir ömür süreceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, tatsızlıkların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, galibiyetlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir