AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten arabayla düşmek

Kahve falında yüksekten arabayla düşmek

Kahve falında yüksekten arabayla düşmek edilen duaların karşılığını bulacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten arabayla düşmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten arabayla düşmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmemek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, güzel günlerin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir