AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmemek

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmemek

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmemek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmemek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Kahve falında yüksek merdivenden düşmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek eski bir davanın tekrar açılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet eder.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten uçarak düşmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerlerden düşmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp düşmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir