AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten akan su görmek

Kahve falında yüksekten akan su görmek

Kahve falında yüksekten akan su görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten akan su gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında yüksekten akan su görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında borudan akan su görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada akan su görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında bulanık akan su görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu akan su görmek başarılarının tadına varacağına, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde akan su görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz akan su görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir