AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada akan su görmek

Kahve falında tarlada akan su görmek

Kahve falında tarlada akan su görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kafasını toparlayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, duraklama yaşanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada akan su gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında tarlada akan su görmek canının sıkılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suya girmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ters akan su görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tersten akan su görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında akan sular görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoldan akan su görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, istediği makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akan bol su görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir