AnaSayfa / Genel / Kahve falında borudan akan su görmek

Kahve falında borudan akan su görmek

Kahve falında borudan akan su görmek rahat bir döneme gireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında borudan akan su gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında borudan akan su görmek doyasıya hasret gidereceğine, geçim derdi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su borusu görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine tabir olunur.

Kahve falında su borusu döşemek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında patlak su borusu görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında patlamış su borusu görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında borudan su içmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlayan su borusu görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir