AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekliğe çıkmak

Kahve falında yüksekliğe çıkmak

Kahve falında yüksekliğe çıkmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekliğe çıkmak gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde çıkmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir ağaca çıkmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, onu uyaracağına yorulur.

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek duvara çıkmak ailesini kaybedeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir