AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak

Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak

Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak çok büyük özgüven kazanacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek ağaca çıkmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir ağaca çıkmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kazançlı bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksek yere çıkmak atılıma geçeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir