AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük özgüven kazanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek yere çıkmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında en yüksek yere çıkmak düzenin kurulacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerlere çıkmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir