AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ticaretinin açılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle yükseğe çıkmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle çok yükseklere çıkmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bundan güç ve cesaret alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle göklere çıkmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, zorlukların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir