AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek duvara çıkmak

Kahve falında yüksek duvara çıkmak

Kahve falında yüksek duvara çıkmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek duvara çıkmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak elinin sıkışacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek duvara çıkmak çok rahat bir döneme girileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir duvar görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvar görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, galibiyet kazanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek duvardan inmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir