AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir ağaca çıkmak

Kahve falında yüksek bir ağaca çıkmak

Kahve falında yüksek bir ağaca çıkmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, hem hayatının kurtulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında yüksek bir ağaca çıkmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek ağaca çıkmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Kahve falında yüksek dağlara çıkmak itibarın sarsılacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak yetki ve söz sahibi olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir