AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklere çıkmak

Kahve falında yükseklere çıkmak

Kahve falında yükseklere çıkmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, önemli sorumluluklar alacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yükseklere çıkmak gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüksek eve çıkmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekliğe çıkmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek ağaca çıkmak yıkılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak hanesine huzurun dolacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinden ekmeğinden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir