AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek aile hayatlarını bozulacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , en büyük acılarının dineceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sorunlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak düzenin bozulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir