AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek takdir edilen kişi olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kişinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek haberler alacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir