AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden denize bakmak

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yanlışlara düşeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, zor durumda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerden bakmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden bakmak günlerini bunun için harcayacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir