AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rahata kavuşmaya, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden bakmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek bir yerden bakmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden bakmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir