AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden bakmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden bakmak gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zorluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden bakmak helal kazanç elde edileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak vefalı bir insan olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerden bakmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak kişinin can derdine düşeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden bakmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir