AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde durmak

Kahve falında yüksek yerde durmak

Kahve falında yüksek yerde durmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kazancının günden güne arttıracağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerde durmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde durmak maceralara atılacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında yüksek balkonda durmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binada durmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde ev görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir