AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde durmak

Kahve falında yüksek bir yerde durmak

Kahve falında yüksek bir yerde durmak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerde durmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binada durmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, mülkiyetinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek balkonda durmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden kaymak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden sallanmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak keyfin bozulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir