AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, daha kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir