AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak çok başarılı işlere imza atacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek yerde durmak dertlerin yükünden kurtulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binada durmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek balkonda durmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerde cami görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden deniz görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir