AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek balkonda durmak

Kahve falında yüksek balkonda durmak

Kahve falında yüksek balkonda durmak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek balkonda durmak gördüyseniz:

  • Geçmişte işleri halletme biçiminiz şu an daha iyi seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüksek balkonda durmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında balkonda durmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde durmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binada durmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir balkon görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek balkonda olmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir