AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde ev görmek

Kahve falında yüksek yerde ev görmek

Kahve falında yüksek yerde ev görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerde ev gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerde ev görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden ev almak şansının her zaman yaver gideceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerde ev görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, neşesini kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerde ağlamak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerde olduğunu görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir