Kahve falında tepe üstü düşmek

Kahve falında tepe üstü düşmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Kahve falında tepe üstü düşmek gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Kahve falında tepe üstü düşmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü düşmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet eder.

Kahve falında üst geçitten düşmek maddi zarar edeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üst üste düşmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü yere düşmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında diz üstü düşmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat erileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak üstü düşmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş üstü düşmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir