AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak çok büyük destek vereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tepelere tırmanmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak dertlerin çözüme kavuşacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepeye tırmanmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında taşlı tepeye tırmanmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak zor durumda kalacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir