AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek sesle bağırmak

Kahve falında yüksek sesle bağırmak

Kahve falında yüksek sesle bağırmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle bağırmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında yüksek sesle bağırmak hayatındaki rahatlığın artacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sessiz bağırmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine işarettir.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesli bağırmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir