AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak

Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak

Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında sesi kısılmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin bir kısmının yıkıldığını görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının beyazladığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir