AnaSayfa / Genel / Kahve falında sessiz bağırmak

Kahve falında sessiz bağırmak

Kahve falında sessiz bağırmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sessiz bağırmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak iş hayatında rahat edileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek sesle bağırmak iyiliğe kavuşacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak rızkın ve kazancın artacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sessiz bağırmak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, huzur ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında sesli bağırmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, işinde en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir