AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli bağırmak

Kahve falında sesli bağırmak

Kahve falında sesli bağırmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sesli bağırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak çevresinin kalabalıklaşacağına, mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sessiz bağırmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek sesle bağırmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir