AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek mevkiye atanmak

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, evlat sahibi olacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yüksek mevkide görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkide olmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek mevkili birini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Kahve falında mevki sahibi olmak yaşamının uzun olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir