AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulur.

Kahve falında mevki sahibi görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevki sahibi insanlar görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mevki sahibi birini görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevki sahibi olmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulur.

Kahve falında üst mevkide birini görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, rütbenin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevki kaybetmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir