Kahve falında yüksek mevkili birini görmek

Kahve falında yüksek mevkili birini görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek mevkili birini gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkide olmak dertlerden kurtulmaya, başka işler deneyeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek mevkili birini görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak ortamın bir hayli gerileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini yüksek mevkide görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında mevkili birini görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Kahve falında makam mevki görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir