AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek mevkide birini görmek

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek mevkide birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Kahve falında birini yüksek mevkide görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek mevkide olmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek mevkili birini görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak gözyaşı döküleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir