AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevki sahibi olmak

Kahve falında mevki sahibi olmak

Kahve falında mevki sahibi olmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, büyük işlere girileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mevki sahibi olmak gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Kahve falında mevki sahibi birini görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak hak yolundan uzaklaşacağına, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında mevki sahibi insanlar görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek şartlarının da zenginleşeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevki sahibi görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, herkesin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevki sahibi olmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında üst mevkide birini görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir