AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini yüksek mevkide gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkili birini görmek mutlu olacağınıza, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkide olmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini yüksek mevkide görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında mevki yükselmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst mevkide birini görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir