AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüksek mevkide görmek

Kahve falında birini yüksek mevkide görmek

Kahve falında birini yüksek mevkide görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında birini yüksek mevkide gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında yüksek mevkide olmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkide birini görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek mevkili birini görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yüksek mevkide görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, bir şeyden zarar görmeye inanılır.

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Kahve falında mevkili birini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevki görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir