AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek merdivenden düşmek

Kahve falında yüksek merdivenden düşmek

Kahve falında yüksek merdivenden düşmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında yüksek merdivenden düşmek ailesini de mutlu edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende düşmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden düşmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulur.

Kahve falında merdivenlerden düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir