AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşmek

Kahve falında merdivenden düşmek

Kahve falında merdivenden düşmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kısmetinin kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına inanılır.

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden düşmek dertlerin günden güne artacağına, hayır işleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende düşmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek iftiraya uğrayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven çıkmak ve düşmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven çıkarken düşmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir