AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yere çıkmak suç işleyeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek yere çıkmak yaşam standartlarının artacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerlere çıkmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir