AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek duvarda yürümek

Kahve falında yüksek duvarda yürümek

Kahve falında yüksek duvarda yürümek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek duvarda yürümek gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında yüksek duvarda yürümek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek duvara çıkmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak keyfe kavuşacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvar görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir