Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak işinde de hep başarılı olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek duvara çıkmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir duvar görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek duvarda yürümek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak daima ona hürmet göstereceğine, hayatının daha kolay olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top